Cz/SkNovinky

Komu rulík, komu růže? Ptá se na nové nahrávce brněnská HC čtveřice Izurewara

Nadiktoval ti, kdo co může. Komu rulík, komu růže. Brněnská čtveřice Izurewara servíruje své druhé EP – nese jméno Komu rulík, komu růže a stojí na pevných základech DIY angažovaného hardcore punku. Pětice úderných skladeb se navíc ukrývá pod líbivým album coverem.

Nahrávku Komu rulík, komu růže navazující na loňské demo, kterým kapela se členy Ratpack nebo Kruhů debutovala, vznikla v naprosté věrnosti DIY přístupu. Nahrávalo se ve zkušebně, zvuk se mixoval a ladil na počítačích členů Izurewary. Výsledkem je upřímná nahrávka se zvukem, který hladí stejně něžně jako brusný papír. Agresivní zvuk nástrojů se skvěle kombinuje s texty. Ty umí udeřit hřebíček na hlavičku, ale silné rány rozdávají také hlavám posluchačů.

V úvodní skladbě Nebýt tím, kdo to skončí, ke které vzniklo také lyric video, hostuje Izurewaře Karel z Empty Hall of Fame. Jeho hlas se objeví také v závěrečném songu. O album cover se postarala Tereza Schwarzová.

Celou nahrávku Komu rulík, komu růže si lze poslechnout třeba na BANDCAMPU kapely. Naživo pětice skladeb zazní v sobotu 03. června v domácím prostředí – brněnském Vegalité (UDÁLOST). S Izurewarou zde zahrají již zmínění souputníci Empty Hall of Fame, kteří také chystají nový materiál, a také orlovští Dno.

Související

Back to top button